Kazántuning Webáruház
Online vásárlás egyszerűen

Tisztelt leendő Vásárló !

A vállalkozás  megalapítása óta mikroprocesszoros hőmérséklet szabályozók és kazánok forgalmazásával foglalkozik. Ezen belül fő tevékenységi kör a központi fűtés, szilárd tüzelésű szén- fa- pellet- biomassza-  kazánok, faelgázosító kazánok vezérlő egységeinek, központi fűtés szivattyú, napkollektor szivattyú és egyéb berendezések vezérlőinek , valamint szolár rendszerek vezérlőinek  a forgalmazása.

A forgalmazott termékeket a  kiváló minőség és megbízhatóság jellemzi, melyet a gyártok sokéves tapasztalata garantál.

A minőségen túl fontosnak tartom, hogy a forgalmazott  fűtés és kazánvezérlők hatékonyságát, mely által a felhasznált fűtőanyag hőenergiája nem vész kárba. Ez által jelentősen növeli a fűtőberendezés hatékonyságát és csökkentve a környezetszennyezést és tüzelőanyag fogyasztást, mely által jelentős fűtés költséget takaríthat meg a felhasználónak. A fentieken túl a vezérlők előnye a széles kompatibilitás, könnyű telepíthetőség, a vezérlés részét képező jeladók, kábelek és hálózati csatlakozok valamint a felhasznált  kiváló minőségű anyagok.

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk!

További termékek elérhetősége

További elérhető  termékek a http://futestuning.hu/  oldalon.

Termék kategóriák:

Vigas faelgázosító és pellet kazán :


http://futestuning.hu/cms/vigas-faelgazosito-es-pellet-kazan
http://futestuning.hu/vigas-faelgazosito-kazan
http://futestuning.hu/vigas-faelgazosito-kazan-kiegeszitok

Kolton automata adagolású szén, pellet és fa  valamint biomassza tüzelésű kazán:

http://futestuning.hu/cms/kolton-szen-pellet-es-fa-tuzelesu-automata-adagolos-kazan
http://futestuning.hu/kolton-szen-pellet-automata-adagolasu-kazan

Faapríték és biomassza kazán automata adagolással:

http://futestuning.hu/cms/faapritek-es-biomassza-kazan
http://futestuning.hu/faapritek-es-biomassza-tuzelesu-automata-adagolasu-kazanok

IT faapríték kazán automata adagolással:

http://futestuning.hu/cms/faapritek-es-biomassza-kazan
http://futestuning.hu/it-faapritek-es-biomassza-kazanok

http://futestuning.hu/cms/tech-vezerles
http://futestuning.hu/vigas-es-kolton-kazanokIntelligens fűtési rendszer – okos otthon – okos ház – smart home technológia

Intelligens fűtési rendszer – okos otthon – okos ház – smart home technológia

Mára az életünk részéve vált automatizálás és vezérlés technológia otthonunk falai közé is elért. Egyre nagyobb az igény az automatizált és akár mobiltelefonnal is irányítható vagy felügyelhető okos, de megfizethető épületgépészeti rendszerekre. Épületeinkben manapság is a fűtési költség ami jelentős kiadásokat jelent a tulajdonos számára, így ezek a rendszerek nem csak kényelmi szolgáltatásokat nyújthatnak, de költség megtakarítás szempontjából is fontos tényezővé váltak.

A évezred elején még megszokottá vált egyszerű csőtermosztátok helyét rég felváltották a pontosabb mérést és így pontosabb szabályozást biztosító szivattyú vezérlőkpuffer vezérlések melyek eleinte egy, majd két körös rendszereket tudtak irányítani. Ezekhez aztán csatlakoztak a szobatermosztátokat is fogadni képes már több kört irányítani tudó zóna vezérlések. Ezzel egy időben a szilárd tüzelésű kazán vezérlések is egyre hatékonyabbak lettek és akár 50 %-os tüzelőanyag megtakarítás mellett mára már a szilárd tüzelésűfaelgázosító kazánok vagy automata adagolós kazánok is megfelelnek a szigorú környezetvédelmi szabályoknak.

Napjainkban már újabb kihívások elé állították az épületgépészeti rendszerek tervezőit. Egyre nagyobb igény jelentkezett az olyan komplex fűtés vezérlőkre, amelyek már nem egyszerűen a kazán és a fűtés közötti szivattyúkat vezérlik, de alkalmasak arra is, hogy akár tizedes pontossággal fenntudják tartani a lakás belső klímáját télen fűtés, nyáron hűtés üzemmód alkalmazásával. Külön vezérelhető fűtésköröket napszakonként tudják kezelni, de ez mellett az épület napkollektor, puffer, háztartási meleg víz, cirkulációs víz rendszerét is tudják kezelni.

A vezérlés fejlődésével együtt a szobatermosztátok is újabb feladatokat kaptak, már nem egyszerűen egy kontaktot biztosítva adnak jelet a vezérlőnek a szivattyú vagy a kazán indítására vagy leállítására, hanem már intelligens kommunikációra is képesek a vezérlővel így a rendszer egyes egységei kommunikálnak egymással. Egy ilyen fűtés rendszerről már elmondható, hogy intelligens vezérlés.

Az internet elterjedésével már mindezen tevékenységeknek távoli irányíthatósága vagy felügyelete is igényként jelentkezett, melyre egy modern zóna vezérlés és fűtés vezérlés már teljes mértékben alkalmas. A rendszer összes fontosabb paramétere megjeleníthető egy asztali számítógép, laptop, tablet vagy akár egy okos telefon kijelzőjén. Innen egy érintéssel tudjuk kapcsolni az épület berendezéseit vagy feljebb állítani egy helység hőmérsékletét.

Mi kellhet még? Kérdezhetnénk. A fejlődés nem áll meg az új kihívások a rendszer még finomabb még komfortosabb, ezzel egy időben még energia hatékonyabb vezérlése felé irányulnak. Legmodernebb zóna vezérlő és fűtési rendszer vezérlő egységeink már fentieken túl hűtés- fűtés üzemmód mellett akár egyéb pl. pára, valamint lecsapódás érzékelőkkel is rendelkezni fognak. Valamint egyre több szintű szépészeti berendezés irányítását teszik lehetővé. Ezzel is biztosítva a rendszerek hatékony működését.


HU-21R Szivattyú vezérlő

HU-431N Keverőszelep vezérlő