Kazántuning Webáruház
Online vásárlás egyszerűen

TECH vezérlések

Elrendezés:
Termékek:

Fűtés szivattyú vezérlés, szilárd tüzelésű szén- fa- pellet- biomassza- kazán és faelgázosító kazán vezérlő, befúvó és szívó ventilátor, valamint puffer és HMV szivattyú vezérlők, keverőszelep vezérlés, napkollektor (szolár) szivattyú vezérlő, zóna vezérlők, fűtésrendszer vezérlés forgalmazása.


1
 

Szivattyú vezérlők

TECH  fűtés rendszer szivattyú vezérlő széles körűen alkalmazható fűtési keringtető szivattyúk vezérlésére, egyéb rendszerek (pl. háztartási meleg víz) keringtető szivattyúinak vezérlésére, fűtési rendszerek keverő szelepeinek vezérlésére, több berendezés egyidejű, egymástól független vezérlésére.

A TECH fűtés kazán vezérlőik széleskörűen alkalmazhatók központi fűtés szivattyú vezérlés mellett, ventilátor vezérlésére, melyek közül a hatékonyság növelése érdekében egyes típusok füstgáz hőmérséklet alapú vezérléssel vannak ellátva. Automata adagolós kazánvezérlőik, több fűtési szivattyú vezérlése mellett, alkalmazhatók ventilátor és csigaadagoló vagy dugattyús adagoló vezérlésére. Továbbá modulok beépítésévél egyéb szelepek vagy rendszerek vezérlésére. A vezérlők szobatermosztát csatlakoztatási lehetőséggel vannak ellátva. Valamint alkalmasak csatlakoztatott modulok által egyéb rendszerek vezérlésére ,illetve ethernet modul csatlakoztatásával távvezérlésre.

Fűtés vezérlők mellett fűtés szivattyú zónavezérlő, fűtési rendszer vezérlő, fűtési puffer tartály szivattyú vezérlő, HMV- indirekt tároló tartály vezérlés, több kőrős szivattyú vezérlés, szobatermosztát, intelligens okos szobatermosztát, keverőszelep szivattyú vezérlő található a kínálatban.


Vezérlők és szabályozók

Fűtés- hűtés szivattyú vezérlők:


- TECH   HU-21R Egykörös fűtés szivattyú vezérlő

A HU-21R fűtés szivattyú vezérlő szilárd tüzelésű fűtés ( vegyes tüzelésű kazán, vízteres kandalló) vízkeringető szivattyújának vagy váltószelepének, vagy ventilátorának a szabályozására szolgál (1. üzem).

Illetve a vezérlő átállítása esetén termosztát funkciót lát el mely során a szabályozón beállított hőmérséklet eléréséig üzemelteti a csatlakoztatott szilárd tüzelésű fűtés keringetőszivattyút, vagy váltószelepet, vagy ventilátort (pl. fan coil rendszereknél) (2.üzem).

Továbbá amennyiben a vezérelt kazán a fűtést befejezte és a vegyes tüzelésű kazánon elhelyezett érzékelő hőmérséklete a beállított hőmérséklet alá csökken a vezérlő zárja a potenciál független kimenetet, így lehetővé téve a csatlakoztatott egyéb fűtőberendezés (pl. gázkazán szobatermosztát általi) üzemelését (3.üzem).

Bővebben:  http://futestuning.hu/tech-szivattyu-vezerlok/futes-szivattyu-vezerlo-tech-hu-21r

- TECH HU-D5 Fűtés puffer szivattyú vezérlő

A HU-D vezérlőegység egy univerzális szabályozó két hőmérséklet érzékelővel, a vezérlő a mért értékek alapján egy szivattyút, vagy egy ventilátort vagy egy váltószelepet tud vezérelni. (1.üzem)

Továbbá amennyiben a vezérelt egység ( vegyes tüzelésű kazán, vízteres kandalló, puffer tároló, HMV tároló, indirekt tároló, napkollektor) a fűtést befejezte és az elhelyezett érzékelő hőmérséklete a beállított hőmérséklet alá csökken a vezérlő zárja a potenciál független kimenetet, így lehetővé téve a csatlakoztatott egyéb fűtőberendezés (pl. gázkazán szobatermosztát általi) üzemelését (2.üzem).

Szabályozó felhasználható egyéb nem épület fűtésre használt berendezések egyes készülékeinek mért hőmérséklet általi kapcsolására is a műszaki leírásban megadott paraméterek között.

Bővebben:  http://futestuning.hu/tech-szivattyu-vezerlok/puffer-vezerles-tech-hu-d5

- TECH HU-27R Kétkörös fűtés szivattyú vezérlő

A HU-27R szabályozó központi fűtés (KF) szivattyú és a rendszerben működő 2. szivattyú (beállitástól függően puffer, használati meleg víz – HMV, illetve padlófűtés - PF) munkájának vezérlésére szolgál.

1.üzem: Vezérlő feladata elindítani a fűtési szivattyút, ha a hőmérséklet eléri a beállított bekapcsolási hőmérsékletet, majd leállítani a szivattyút ha alá csökken.

2.üzem: Vezérlő feladata a 2. szivattyú esetében, a bekapcsolási hőmérsékleten kívül, egy felső hőmérséklet is beállítható, amely elérése után a 2. szivattyú leáll.

3.üzem: Vezérlő feladata, hogy amennyiben az általa szabályozott fűtőberendezés nem üzemel (pl. kialudt a vegyes kazán) vagy a szabályozón beállított hőmérséklet tartományt nem éri el, lehetővé tegye egyéb általa nem vezérelt fűtőberendezés (pl. gázkazán) vagy eszköz szobatermosztát vagy egyéb elektromos jel általi üzemeltetését.

Bővebben:  http://futestuning.hu/tech-szivattyu-vezerlok/szivattyu-vezerlo-tech-hu-27r

- TECH HU-220 6 körös szivattyú – váltószelep kapcsolódoboz

A HU-220 kapcsolódoboz funkciója, hogy több fűtési körös rendszerek esetén a különálló fűtési körök kapcsolói egy egységes szerelő dobozba kerüljenek bekötésre ezáltal megkönnyítve és gyorsítva a kivitelezést, valamint segítve a fűtési rendszer későbbi áttekinthetőségét és működésének biztonságát.

Bővebben: http://futestuning.hu/tech-szivattyu-vezerlok/zonavezerlo-tech-hu-220

Termékek  bővebben az újdonságokkal:

 TECH HU 265 Fűtőköri zónavezérlő kőzponti egység ( 8 körös)     Tech Hu-265 fűtés zónavezérlő

A HU 265 fűtőköri vezérlő központi egység egy vezetékes zónavezérlő, amely alkalmas  max. 22 termoelektromos szelep vezérlésére 

max. 8 fűtési körön ON/OFF vezetékes szobatermosztát jel alapján. 


TECH HU-264 Fűtőköri zónavezérlő központi egység (8 egység)     Tech Hu-264 fűtés zónavezérlés

A HU-264 fűtőkörök vezérlésére alkalmas berendezés, amely segítségével a fűtési rendszerekben  biztosíthatók: - 230V/50Hz termoelektromos szelepek vezérlése (8 vezeték nélküli szobahőmérséklet érzékelő vagy HU-286 szobatermosztát alapján, 3 kör max. 4 szelep + 5 kör max. 2 szelep) - vezeték nélküli radiátorfejek vezérlése 

TECH HU-263 Fűtőköri zónavezérlő központi egység (8 egység)        Tech Hu-263 fűtés zónavezérlő

A HU-263 fűtőkörök vezérlésére alkalmas berendezés, amely segítségével a fűtési rendszerekben   biztosíthatók: - 230V/50Hz termoelektromos szelepek vagy radiátorfejek vezérlése (8 vezetékes szobahőmérséklet érzékelő alapján, 3 kör max. 4 szelep + 5 kör max. 2 szelep)  

TECH HU-407N Fűtés rendszervezérlő központi egység (8 egység)       Tech Hu-407N fűtés rendszervezérlés

 A HU-407N vezérlő  segítségével megvalósítható a fűtési rendszerekben keverőszelep , zónaszelep , szivattyú vezérlés egyedi konfiguráció alapján.TECH HU-285 Fűtőköri zónavezérlő ellenőrző egység     

TECH HU-285 szines érintőképernyő, interaktiv szobatermosztát, rádiós kivitelben, egy univerzális szobatermosztát, központi fűtés, használati meleg víz, valamint fűtött terek (szobák) hőmérsékletének egyszerű és komfortos szabályozására szolgál.


Napkollektor vezérlés:

 

 TECH HU-D3 Napkollektor vezérlő és fűtés indirekt tároló szivattyú vezérlés     

A TECH HU-D3 szivattyú vezérlés egy univerzális szabályozó két hőmérsékletérzékelővel, mely egy szivattyút, vagy egy ventillátort vagy egy váltószelepet tud vezérelni. Potenciál független kimenettel egyéb berendezés ( pl. gázkazán ) inditásához. A vezérlő többféle üzemben működtethető beállítástól függően. 

 TECH HU-402N Napkollektor vezérlés     

 

Az HU-402N szolár vezérlő különböző konfigurációs rendszerű napkollektor rendszerek kezelésére szolgál. A szolár vezérlő a napkollektorok szivattyúinak a munkáját vezérli ( választás esetén vagy a szivattyú és a szelep) a napkollektor és az puffer tartály ( puffer tartályok) mért hőmérséklete alapján. ( 1.üzem)

Napkollektor vezérlésen opcionálisan lehetőség van további berendezés csatlakoztatására amely lehet cirkulációs szivattyú, elektromos fűtőszál vagy jel adása a központi fűtés kazán részére a meggyújtás céljából. A cirkulációs szivattyú vezérlése és a gyújtási jel megadása a központi fűtés kazánnak közvetlenül a vezérlő csatlakoztatása után lehetséges, míg fűtőszállal történő vezérlés esetén elengedhetetlen egy további jeladó alkalmazása. (2.üzem) 

Keverőszelep vezérlés:

 

 TECH HU-431N Keverőszelep vezérlés      

A TECH HU-431N típusú keverőszelep vezérlő három illetve négyjáratú motoros keverőszelep vezérlését látja el, kiegészítő keverőszelep-szivattyú csatlakoztatásának lehetőségével. Két HU-61 keverőszelep vezérlő modullal kapcsolható össze, melyekkel összesen három motoros keverőszelep és három szivattyú egyidejű vezérlését tudja biztosítani. További előnye a fűtési rövid kör visszatérő vizének hőmérséklet szabályozása, ami védelmet biztosít a kazán számára  a rendszerből visszatérő alacsony hőmérsékletű víz ellen és felforrás ellen. Külső hőmérséklet alapján történő (ekvitermikus) vezérlést is el tud látni. A vezérlő szobatermosztáttal összekapcsolva és heti üzemmódban is használható. RS kommunikációs lehetőséggel van ellátva mellyel intelligens szobatermosztát illetve ethernet modul csattlakoztatható.

Tech HU-61V4 Keverőszelep vezérlés modul    

 

A TECH HU-61v4 három illetve négyjáratú motoros keverőszelep vezérlő modul a szelepek vezérlését tudja ellátni, a vele kompatibilis TECH keverőszelep vezérlő bármelyikéhez történő csatlakoztatás után. Egy HU-61v4 modul vezérlés egy keverőszelepet tud kiszolgálni. Két keverőszelep kiszolgálása két modul összekapcsolásával oldható meg. 

Szilárd tüzelésű vegyes kazán vezérlés: 

TECH HU 81RzPID vegyes és faelgázosító kazán vezérlés      

 

A TECH HU-81R zPID kazán vezérlés, szilárd tüzelésű vegyes, fa, szén és faelgázosító kazánok működtetésére van tervezve. Vezérlő szabályozza a fűtési víz keringetőszivattyúját, a használati meleg víz HMV - puffertároló vagy választható padlófűtés - szivattyúját a kazán levegőellátását biztosító ventilátorral együtt. A ventilátor fordulata a mért füstgáz hőmérséklettel szabályozható, mely faelgázosító kazánok működésének egyik alapfeltétele. A vezérlőn további beállítási lehetőségek találhatók a begyújtás – üzemeltetés – parázsfenntartás – kialtatás üzemmódok finom hangolására. 

Tech HU-81R vegyes és szilárd kazán vezérlés

A TECH HU-81R kazán vezérlés, szilárd tüzelésű vegyes, fa, szén és faelgázosító kazánok működtetésére van tervezve. Vezérlő szabályozza a fűtési víz keringetőszivattyúját, a használati meleg víz HMV - puffertároló vagy választható padlófűtés - szivattyúját a kazán levegőellátását biztosító ventilátorral együtt. A ventilátor fordulata a kazán hőmérséklete alapján. A vezérlőn további beállítási lehetőségek találhatók a begyújtás – üzemeltetés – parázsfenntartás – kialtatás üzemmódok finom hangolására.

 Tech HU-37RS automata adagolós kazán vezérlés    

A TECH HU 37RS automata adagolós kazánvezérlő, szilárd tüzelésű (szén, pellet, apríték, biomassza ) kazánokhoz van tervezve.Vezérli a fűtési víz keringetőszivattyúját, a használati meleg víz (HMV) vagy puffertároló szivattyúját valamint a kazán tüzelőanyag ellátást biztosító adagoló csiga vagy dugattyú szerkezetét a levegő befutó ventilátorral együtt. A vezérlőn szabályozhatók az egyes berendezések működésének paraméterei, pl. automata adagolás ideje, automata adagolás szünet, ventilátor fokozat stb.

 

 Tech HU 42 automata adagolós kazán vezérlő      

A TECH HU-42 vezérlő automata adagolós központi fűtésű  kazánokhoz van tervezve. Keringető szivattyú, kiegészítő szivattyú, használati melegvíz (HMV) cirkulációs szivattyú, ventilátor, tüzelőanyag adagoló és két háromjáratú szelep vezérlését képes ellátni. Ha a kazán hőmérséklete alacsonyabb a beállított hőmérsékletnél, a vezérlő automata üzemmódban van. Ekkor a ventilátor szünet nélkül működik. A tüzelőanyag adagoló működésének idejét azonban a felhasználó állítja be (beállítható az adagolási idő és a szünetek ideje is).

 

Kazán ventilátor

 

T70és T45   kazán befuvó ventilátor ( 35 -70 W kivitel, 170 – 240 m3/h kivitelben )                                 

S1704 kazán szivó ventilátor ( 48 W, 450 m3/h kivitelben )       

                                            

 

Szobatermosztát :

 

 HU-292V2     

 

Szobatermosztát, rádiós kivitelben, központi fűtés, használati meleg víz, valamint fűtött terek (szobák) hőmérsékletének egyszerű és komfortos vezérlése.

 

HU-296RS     

 

Interaktiv szobatermosztát, rádiós kivitelben, központi fűtés, használati meleg víz, valamint fűtött terek (szobák) hőmérsékletének egyszerű és komfortos szabályozására szolgál.

 

HU-298      

 

Interaktiv szobatermosztát, rádiós kivitelben, központi fűtés, használati meleg víz, valamint fűtött terek (szobák) hőmérsékletének egyszerű és komfortos szabályozására szolgál.

 

HU-280   


Szines érintőképernyő, interaktiv szobatermosztát, rádiós kivitelben, központi fűtés, használati meleg víz, valamint fűtött terek (szobák) hőmérsékletének egyszerű és komfortos szabályozására szolgál.

 

HU-286     

 

Szines érintőképernyő, interaktiv szobatermosztát, rádiós kivitelben, központi fűtés, használati meleg víz, valamint fűtött terek (szobák) hőmérsékletének egyszerű és komfortos szabályozására szolgál.

 

HU-260  

 

Rádiós szobatermosztátok és RS csatlakozóval ellátott vezérlők rádiófrekvenciás  kapcsolatának biztositására.

 Internet modul

 

HU 500   Internet modul

 

A TECH HU-500 Internet modul segítségével az erre alkalmas TECH vezérlő, interneten vagy helyi hálózaton keresztül történő felügyelete, távvezérlése válik lehetővé.  A számítógép képernyőjén ellenőrizhető a fűtési rendszer minden csatlakoztatott berendezése és ezek munkája számítógépes animáció segítségével  ábrázolva a kezelőfelületen. Az összes érzékelő aktuális hőmérséklet értékének megtekintésén kívül, a kezelőfelületről módosítható a csatlakoztatott vezérlőegység beállított hőmérséklete.

 

További termékek elérhetősége

További elérhető  termékek a http://futestuning.hu/  oldalon.

Termék kategóriák:

Vigas faelgázosító és pellet kazán :


http://futestuning.hu/cms/vigas-faelgazosito-es-pellet-kazan
http://futestuning.hu/vigas-faelgazosito-kazan
http://futestuning.hu/vigas-faelgazosito-kazan-kiegeszitok

Kolton automata adagolású szén, pellet és fa  valamint biomassza tüzelésű kazán:

http://futestuning.hu/cms/kolton-szen-pellet-es-fa-tuzelesu-automata-adagolos-kazan
http://futestuning.hu/kolton-szen-pellet-automata-adagolasu-kazan

Faapríték és biomassza kazán automata adagolással:

http://futestuning.hu/cms/faapritek-es-biomassza-kazan
http://futestuning.hu/faapritek-es-biomassza-tuzelesu-automata-adagolasu-kazanok

IT faapríték kazán automata adagolással:

http://futestuning.hu/cms/faapritek-es-biomassza-kazan
http://futestuning.hu/it-faapritek-es-biomassza-kazanok

http://futestuning.hu/cms/tech-vezerles
http://futestuning.hu/vigas-es-kolton-kazanokHU-21R Szivattyú vezérlő

HU-431N Keverőszelep vezérlő